Mama a fost infiata, de I.G aceasta nu avea copii, unica mostenitoare fiind mama, I.G mai avea un frate vitreg V.F dupa mama si el neavand copii. Pentru punerea in posesie, mama am mers la primaria din localitatea respectiva am depus dosarul cu documentele si din 5 ha =50000 mp am primit doar 1,5 ha adica 15000 mp, urmand sa ne mai dea inca 2 ha in alta zona, pe care inca nu s-a emis titlu de proprietate, ramnand in aer 1,5 ha, spunand ca a aparut fiul nelegitim al unchiului mamei. Pe fiului nelegitim , primaria l-a pus in posesie eliberandui titlu de proprietate pe ce 1,5 ha, acesta a vandut cele 1,5 ha. Desi primaria au vazut ca nu avea dreptu la terenul raspectiv. se poate emite titlu de proprietate unei persoane nelegitime din mostenitrea mamei? Fara o succesiune? Ce trebuie sa facem in aceasta situatie? Si cine raspunde pentru aceasta gresala?
Buna ziua,
Din cate inteleg unchiul mamei avea sau are un fiu. acesta, probabil, a dezbatut succesiunea de pe urma tatalui sau si asa i-a fost inmanat acel titlu de proprietate.
Daca e ceva ce va nemultumeste atunci va puteti adresa cu o cerere primariei solicitand lamuriri (sa o depuneti scrisa cu numar de inregistrare sau sa o transmitei prin posta recomandata cu confirmare de primire)
daca e ceva in neregula va puteti adresa instantei in contencios administrativ.
Nu are dovada ca este fiul V.F si tot a primit titlul, cei din primarie ne zic sa il dam in judecata, dar primaria l-a pus in posesie, deci tot primaria ar trebui sa anuleze titlul sau sa lumineze situatia, sigur nu are succesiune facuta.
Legea lupu
mante23
Buna ziua,
As avea o intrebare. Imediat dupa aparitia Legii Lupu, unchiul mamei mele a solicitat punerea in posesie pentru un teren intravilan+ casa bunicii ... (vezi toată discuția)