avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sechestru de la executor pe masina auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sechestru de la executor pe masina auto

Sechestru masina auto
buna seara,
am avut o datorie catr provident,nu am platit ultimile rate,iar dupa 9 ani mi se pune poprire pe contul de salariu printr-un executor.Mi s-a poprit si mi se popreste in continuare,dar astazi am primit un plic cum ca am sechestru pe masina auto si ca trebuie sa le predau talonul si cartea masinii.Masina este f veche,din 1994 ,ce ar putea face cu ea ?Am de gand sa le dau actele masinii si intrebarile mele sunt astfel
1 Ce se v-a intampla cu masina,deoarece eu o tin la 100 metri de unde locuiesc(dc o deterioreaza cineva sa nu dea vina pe mine)
2 Dc nu reusesc ei sa o vanda,deoarece e veche,cat timp sta in posesia lor?
3 Dc reusesc sa o vanda,ce tr sa fac,sa-mi recuperez numerele,sa nu mai platesc impozit la ea,etc?
4. Dc nu le dau actele masinii si o tin sa o folosesc tinand cont de acest COVID,ce mi se poate intampla
De ce am sechestru pe o rabla de 300€ maxim tinand cont k am poprire pe cont si mi se deduc din venituri cota parte catre acesti executori
Va multumesc,sanatate multa!

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am cumpărat o mașină cu toate documentele în ... Gpas Gpas Bună ziua, am cumpărat o mașină cu toate documentele în regula (carte, talon, fiscal). După câteva zile de la achiziționare am înregistrat mașina în ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un sechestru pe un autoturism an fabricatie 2003 ... Tasha18 Tasha18 Probleme cu un sechestru pe un autoturism an fabricatie 2003 Buna ziua,am nevoie de o recomandare,un sfat legal pentru urmatoarea situatie: In anul 2019,in ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina pusa sub sechestru fantomescu fantomescu Buna seara..am cumparat o masina pe data de 18.08 ..contractu de vanzare cumparare a fost facut pe 18.08 masina am scos`o de la financiar pe 18.08 si trecuta ... (vezi toată discuția)