avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Sarbatori fericite
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Sarbatori fericite

Urez tuturor sarbatori fericite, liniste, dizolvare si disparitie totala a oricaror probleme juridice in 2010!
Viata lunga site-ului Avocatnet!

La multi ani!

Cel mai recent răspuns: Muresan Felicia , utilizator 14:34, 25 Decembrie 2009
Chiar daca nu ne stim de mult timp,va urez un An Nou Fericit,plin de succese si multe multe bucurii de la persoanele dragi,anul ce vine sa sa fie si mai norocos ca cel precedent...LA MULTI ANI !!!!!
Multumim pentru urari Dana Marin si d-nei avocat Margareta Stanciu!
Va urez la randul meu sa aveti sarbatori fericite, gandul cel bun sa va calauzeasca pasii, sa incercam sa fim mai buni cu noi si mai ales cu semenii nostri.
La Multi Ani !
Cu stima, Adam Grecu, Iasi.
Craciun fericit ! Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, impliniri si toate cele bune pentru noul an ce vine! LA MULTI ANI !
Craciunul e vremea miracolelor,cand visele se implinesc,o sarbatoare ce ne aminteste ca viata este o binecuvantare.Tuturor consultantilor, care benevol intind o mana de ajutor celor care au nevoie de un sfat,le doresc din inima SARBATORI FERICITE! si un calduros LA MULTI ANI!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarbatori fericite!!! Mariana Trufin Mariana Trufin Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu\'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la ... (vezi toată discuția)
La multi ani! Gabriel Klein Kiritescu Gabriel Klein Kiritescu Sfintele sarbatori de CRACIUN si bucuria anului nou sa va aduca sanatate, fericire si impliniri. Cu deosebita stima, av. Kiritescu (vezi toată discuția)
Sarbatorilede iarna maria1956 maria1956 pentru toti utilizatorii, colaboratorii , moderatorilor si administratorilor acestui site.va doresc ,,Ca lumina blanda a sarbatorilor sa va aduca pace ... (vezi toată discuția)