avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna seara un polițist din ce motiv mi-ar putea ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna seara un polițist din ce motiv mi-ar putea retrage avizul ...

Buna seara un polițist din ce motiv mi-ar putea retrage avizul de port arma
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:09, 29 Octombrie 2020
Autorizațiile prevăzute la art. 75 alin. (1) din Legea 295/2004 se retrag în următoarele situații:
a) titularul încetează activitatea care a determinat autorizarea;
b) titularul a săvârșit contravenții pentru care legea prevede încetarea dreptului de procurare, deținere și folosire a armelor;
c) titularul a săvârșit mai mult de două contravenții prevăzute de prezenta lege, altele decât cele prevăzute la lit. b).

Alte detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine permisul de port arma daca am amenzi neplatite ? Bogdan88 Bogdan88 Pot obtine permisul de port arma ( arme neletale ) daca am amenzi contraventionale neplatite ? Am 800 lei de plata - 4 amenzi a 200 lei fiecare pentru ... (vezi toată discuția)
Prelungire viza port arma QPzmAL QPzmAL Buna ziua, Am permis port arma in care sunt trecute 2 arme de vânătoare si 2 pistoale neletale unul cu gaz si altul cu alica. Armele de vânătoare le.am ... (vezi toată discuția)
Reinnoire viza port arma teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o problema.Daca o persoana a fost condamnata la doi ani cu suspendare si un termen de incercare de 4 ani,o ... (vezi toată discuția)