avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... intrare in romania dupa vizita in interes de serviciu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

intrare in romania dupa vizita in interes de serviciu la budapesta

buna! urmeaza sa merg intr-o vizita in interes de serviciu la budapesta, am foi doveditoare de la angajator, este vorba de o sedere mai scurta de 24 de ore. voi avea nevoie de test covid pentru a putea intra in tara fara a intra in carantina? ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a putea intra in tara fara probleme? multumesc!
Ultima modificare: Joi, 29 Octombrie 2020
robert_88_tm, utilizator

Alte discuții în legătură

Iesire/revenire din/in romania polybasser polybasser Buna! Povestea mea la care astept un raspuns corect ar fi urmatoarea: sotia lucreaza in Norvegia (anual cate 5-6 luni), din luna ianuarie a.c. In momentul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!daca vrea cineva sa vina din germania in romania ce ... Teoflo Teoflo Buna ziua!Daca vrea cineva sa vina din Germania in Romania ce conditii trebuie sa îndeplinească la plecare de acolo si cand ajunge in tara?Multumesc! (vezi toată discuția)
Carantina coronavirus buna ziua , la sfârșitul lunii vreau sa merg in românia dintr-o ... IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua , La sfârșitul lunii vreau sa merg in România dintr-o țara încadrată in zona roșie cu soțul vaccinat, eu și fetița de 6 ani nevaccinate ... (vezi toată discuția)