avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum se calculeaza corect un pret final?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum se calculeaza corect un pret final?

Buna ziua draga comunitate!

De ceva timp incerc sa refac preturile pentru produsele pe care le comercializez - de 3 ani merg orbeste cu niste preturi pe care le-am stabilit dupa rationamentul - cat ar da lumea pe produsul asta?

Acum vreau sa fiu sigura ca produsele cosmetice handmade pe care le realizez au preturile potrivite.

La momentul de fata vanzarile cele mai mari de are un produs pe care il comercializez in 3 cantitati si pe care as vrea sa ma concentrez.

La cheltuieli lunare cu salariile, chirie, utiliati, impozite, transport, promotionale de aproximativ 6000 lei si costul de productie(recipient + ingrediente + eticheta) pentru una din variantele de cantitate de 6 lei as dori sa stiu cum as putea stabili un pret bun luand in calcul si faptul ca acest produs are si reselleri.

Va multumesc anticipat pentru orice raspuns!

Alte discuții în legătură

Traduceri etichete produse cosmetice fabiana25 fabiana25 In cazul in care doresc sa comercializez produse cosmetice (ma refer la produse pentru unghii cum ar fi geluri uv, accesorii, etc)cum trebuie sa procedez cu ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare sapunuri handmade? cristinan44 cristinan44 Buna ziua! Am o prietena care ar dori sa deruleze o activitate de productie de cosmetice handmade, in principal sapunuri si nu stie care ar fi etapele necesare ... (vezi toată discuția)
Traducerea continutului etichetelor de pe produse în limba româna frezii frezii Produsele din import trebuie sa aibe cand ajung pe raft obligatoriu traducerea in limba romana.Cel putin asa stiu eu.Ca multe nu indeplinesc asta,e alta ... (vezi toată discuția)