avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... codul penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

codul penal

cum se aplica legea in cazul in care sunt acuzata de trafic de droguri si sunt nevinovata si il bag procurori tap ispasitor pe prietenul meu??? va rog dc puteti sa ma ajutati a ies din aceasta incurcatura in care ue un aprsonal am intrat nevinovata
Cel mai recent răspuns: Gorjeanu George , Mediator 03:41, 30 Decembrie 2009
Consultati urgent un avocat.Pe forum nu se poate rezolva o asemenea situatie, trebuie discutat in detaliu cazul, angajati-va avocat si nu mai mergeti in fata organelor de urmarire penala fara avocat.
Da, va trebuie neaparat un avocat.Macar sa il consultati daca nu va permiteti sa il angajati.
Nu puteti stii daca chiar sunteti nevinovata in sensul legii penale.

avocat Claudiu Lascoschi
Dumneavoastra solicitati o eventuala rezolvare a unei probleme extrem de complexe dar ne dezvaluiti doar o foarte mica parte din datele acestei probleme! Solutii sunt, dar daca doriti cu adevarat identificarea lor, nu va rezumati la o simpla intrebare pe un forum! Consultati de urgenta un avocat specializat in drept penal deoarece timpul nu curge in favoarea dumneavoastra! Succes!

Av. Claudiu Sorin Feteanu
Consultati urgent un avocat, mai ales ca sunteti acuzata de o infractiune grava, respectiv de trafic de droguri. Trebuie discutat in detaliu cazul, pentru a putea sa va efectuati aparare corespunzatoare.
Succes!
Si pentru avocatii cu experienta este greu sa ia io decizie in astfel de cazuri.In buna masura se decide soarta unui om pentru multi ani de zile in caz de privare de libertate.
Ar fi bine sa incercati sa va orientati catre avocati care le pasa ce se poate intampla cu dvs pentru ca solutia nu intereseaza sub alte aspecte.
Daca alegeti o cale gresita dvs platit si nu avocatul...si cu ani si cu bani.
Cei ce au inspiratie in alegerea avocatului au si noroc, evident atunci cand avocatul poate ajuta efectiv.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Consum/trafic de droguri vlady_alive vlady_alive ce parere aveti despre arestarea unui tanar de 19 ani care a fumat cu prietenii la chefuri cate o tigara-doua de hasis..(fara a le cere vreun ban in ... (vezi toată discuția)
Avocat specializat in penal bitu bitu Am nevoie urgenta de un avocat ,cu experienta in penal,care ma poate ajuta intr-un dosar de delapidare,fals si uz de fals. Rog o recomandare serioasa. (vezi toată discuția)
daca nu ma prezint andrei856 andrei856 buna as vrea sa stiu ce se intampla daca nu ma prezint la un proces in calitate de martor.am fost chemat la procuratura si atunci mi sa spus ca sunt cercetat ... (vezi toată discuția)