avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Va rog sa ma informati daca pentru ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Va rog sa ma informati daca pentru inchiderea unui ...

Buna ziua.
Va rog sa ma informati daca pentru inchiderea unui balcon cu sticla glisanta este necesar vreun aviz.
Mentionez ca apartamentul este cumpărat de un an prin credit prima casa, constructie din anul 2018.
Va multumesc.!

Alte discuții în legătură

Inchidere balcon geamuri glisante makay007 makay007 Buna ziua, este necesara autorizatie de la primarie pentru inchiderea unui balocon cu geam glisant ? Am inteles ca pentru termopan este necesara autorizatie. (vezi toată discuția)
Inchidere balcon tip logie ansamblu rezidential cu sticla - necesita autorizatie? stanescu2 stanescu2 Buna ziua, Avem un ap intr-un complex rezidential. Am dori sa inchidem balconul cu sistem geam sticla fara rame. Avem nevoie de aprobari de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc la parterul unui bloc si doresc sa inchid ... MirceaSalan MirceaSalan buna ziua, Locuiesc la parterul unui bloc si doresc sa inchid balconul cu sticla glisanta culisabila. Am primit acceptul de inchidere de la Asociatia de ... (vezi toată discuția)