avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna ziua, Locuiesc la parterul unui bloc si doresc sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna ziua, Locuiesc la parterul unui bloc si doresc sa inchid ...

buna ziua,

Locuiesc la parterul unui bloc si doresc sa inchid balconul cu sticla glisanta culisabila.
Am primit acceptul de inchidere de la Asociatia de Proprietari dar doresc sa stiu daca mai am nevoie de autorizatie de la primarie!
Din cate am inteles de la unii altii nu as avea nevoie de autorizatie, este adevarat? sa stiu daca sa ma incumet sa cumpar sau nu! Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MirceaSalan , utilizator 14:19, 23 Iunie 2023
Modificarea adusa prin legea nr 149/2020 prevede
persoanele care locuiesc la parterul blocului și vor să închidă balconul, nu mai au nevoie de acordul vecinilor, ci doar de acordul asociației de proprietari.

[ link extern ] /
Inca nu a intrat in vigoare legea care prevede ca nu mai trebuie autorizatie!
Deaceea mai intreb odata,la momentul actual trebuie sa merg la primarie pentru autorizatie sau pot sa le montez si fara autorizatie?
Momentan am foar acordul de la asociatie pentru inchidere balcon cu sticla glisanta!
Daca s-a dat lege sau ceva va rog sa-mi lasati link sa o vad si eu!
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere balcon geamuri glisante makay007 makay007 Buna ziua, este necesara autorizatie de la primarie pentru inchiderea unui balocon cu geam glisant ? Am inteles ca pentru termopan este necesara autorizatie. (vezi toată discuția)
Clauza abuziva in regulamentul de ordine interioara? serban_ct71 serban_ct71 Buna seara, locuiesc la parterul unui apartament dintr-un ansamblu rezidential nou. Din motive de intimitate si confort acustic doresc ca imi inchid balconul ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon tip logie ansamblu rezidential cu sticla - necesita autorizatie? stanescu2 stanescu2 Buna ziua, Avem un ap intr-un complex rezidential. Am dori sa inchidem balconul cu sistem geam sticla fara rame. Avem nevoie de aprobari de la ... (vezi toată discuția)