avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Eu cu un vecin am alipit doua terenuri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Eu cu un vecin am alipit doua terenuri rezultand o ...

Buna ziua! Eu cu un vecin am alipit doua terenuri rezultand o suprafata mai mare. Ulterior am impartit acesta suprafata in mai multe parcele si am lasat un drum cu latimea de 7m. Am constatat ca vecinii de langa noi au gardul construit pe drumul nostru. Au intrat 2m din latimea drumului pe o lungime de vreo 60m. Pe lungimea acesta latimea drumului a ramas de 5m. Ce este de facut in aceasta situatie. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum sunt reglementate alipirile(supralargirile) de servitute? 0722567891 0722567891 Locuiesc pe o servitute cu lățimea de 4 ml,iar vis-a-vis s-au construit alte 2 case care s-au alipit la servitute mea(nu stiu dacă au si aprobari) si au ... (vezi toată discuția)
Statut juridic cota indiviza teren cris2109 cris2109 Buna ziua, Sunt in prezent in cursul achizitiei unui parcele de 700mp care trebuie dezmembrata dintr-un lot(sau tarla) de aproximativ 6000mp. Intregul teren ... (vezi toată discuția)
Drept de servitute vasile1969 vasile1969 Suntem trei proprietari a unui lot de servitute cu latimea de 4m. afert terenurilor cumparate. De comun acord am hotarat sa inchidem drumul de servitute ... (vezi toată discuția)