avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum sunt reglementate alipirile(supralargirile) de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum sunt reglementate alipirile(supralargirile) de servitute?

Locuiesc pe o servitute cu lățimea de 4 ml,iar vis-a-vis s-au construit alte 2 case care s-au alipit la servitute mea(nu stiu dacă au si aprobari) si au lasat din terenul lor numai 3ml lățime, astfel că în total servitutea a devenit de 7ml.
Precizez că adresa lor este pe o altă stradă pe care au si intrarea principială.
Este legal ca în servitutea rezultată să avem cîte inegale si ce ar trebui facut?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:16, 29 Noiembrie 2018
Din ce cunosc, latimea drumului de servitute este de minim 7m pentru un drum de servitute cu lungimea peste o anumita valoare, parca 100 de m, nu mai stiu exact...
Mergeti la primarie si vedeti ce va spun cei de acolo...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! eu cu un vecin am alipit doua terenuri rezultand o ... bogdani1991 bogdani1991 Buna ziua! Eu cu un vecin am alipit doua terenuri rezultand o suprafata mai mare. Ulterior am impartit acesta suprafata in mai multe parcele si am lasat un ... (vezi toată discuția)
Statut juridic cota indiviza teren cris2109 cris2109 Buna ziua, Sunt in prezent in cursul achizitiei unui parcele de 700mp care trebuie dezmembrata dintr-un lot(sau tarla) de aproximativ 6000mp. Intregul teren ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu un sfat bebe2000 bebe2000 Acum 2 ani am cumparat o vila cu teren, langa mine mai este o vila ( identica cu a mea) construita de acelasi vanzator. Vila mea fiind prima iar a vecinului a ... (vezi toată discuția)