Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților.Participă →
Bună ziua, multumesc pt răspunsurile anterioare.
Mai am o nelămurire, am lucrat 1 an si 2 luni la această firmă, 1 an am lucrat și în septembrie am avut concediu neplătit la cererea patronului nu a mea ,în octombrie am fost trecută la 2 ore fără să mă anunțe. Intrebarea este legal cum a procedat ?Eu am dreptul la șomaj?patronul spune că nu am dreptul la șomaj trebuie să mai lucrez 1 lună, el mă poate da în șomaj dar spune că fără bani
Buna ziua,
Din ceea ce spuneti eu inteleg ca aveti dreptul la indemnizatia pentru somaj, daca va concediaza.
Art. 34, alin. 1 din legea 76/2002
Șomerii prevăzuți la art. 17 alin. (1) beneficiază de indemnizație de șomaj dacă îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:
a) au un stagiu de cotizare de minimum 12 luni în ultimele 24 de luni premergătoare datei înregistrării cererii;
...
Legea [ link extern ]
Am lucrat la această firmă de la 1 septembrie 2019 pana la 1 septembrie 2020, la program de 8 ore, iar din septembrie m-a trecut 2 săptămâni în neplatit, iar apoi la 2 ore, fără știrea mea! Inainte de aceasta firmă, eu nu am avut
întreruperi la cartea de munca.
Cornel Vasile a scris:
Precizati exact perioada lucrata si durata timpului de munca ...
Totul depinde de data incetarii c.i.m. ... atentie :
- perioada de 2 sapt neplatit nu se ia in considerare
- programul de 2 ore/zi , impune 3 luni lucrate = 1 luna de stagiu de cotizare.
In general, se beneficiaza de somaj daca:
- c.i.m. a fost incetat din motive neimputabile salaiatului
- fostul salariat a realizat un stagiu minim de cotizare de 12 luni in ultimele 24 de luni anterioare datei depunerii actelor la AJOFM. www.avocatnet.ro/forum/discu...