avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ieri 02.11.2020,soția a fost anunțată ca este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ieri 02.11.2020,soția a fost anunțată ca este concediata fără ...

Ieri 02.11.2020,soția a fost anunțată ca este concediata fără nici un fel de de preaviz. Mentionez ca a lucrat în Horeca si vb de 50-60 persoane. Când sau angajat acum 5ani au fost obligați să își scrie demisia fără să fie datată. Întrebarea este:Cât de legal este
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:00, 4 Noiembrie 2020
Cu ce articol i-a incetat c.i.m. ?
A fost pur și simplu trimisă acasă.Se vor folosi cererea de demisie pe care au facut-o la angajare.Deocamdata nu ai spus absolut nimic,doar să nu mai vina la serviciu de astăzi.

Cornel Vasile a scris:

Cu ce articol i-a incetat c.i.m. ?

Cum adică si-a dat demisia în alb? E cauza penala! Urgent sq notifice angajatorul!consultati urgent un avocat ca se poate rezolva.adunati probe ca e vorba de concediere! Dosarele sunt individuale in instante, pot fi martori unul pentru altul pe situatia de fapt.
Ultima modificare: Marți, 3 Noiembrie 2020
Antoanela Geaman, Avocat
„În al treilea rând, în cazul în care salariații au semnat deja demisia în alb, singura modalitate de a desființa un astfel de act este numai pe calea unei acțiuni în justiție îndreptată împotriva angajatorului. În această situație este bine de știut faptul că un astfel de proces este unul dificil din punct de vedere probator pentru salariat și cu puține șanse de câștig având în vedere faptul că trebuie demonstrată vicierea consimțământului la momentul semnării respectivei demisii”.
www.avocatnet.ro/articol_517...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"demisie in alb" usersl usersl In urma cu doua luni m-am angajat la un ABC care are un patron mai mult decat precaut. Mi-a spus sa semnez o cerere de demisie ,,pentru orice eventualitate\". ... (vezi toată discuția)
Demisie in alb kamytza01 kamytza01 buna seara, va rog sa imi spuneti si mie ce as avea de facut in urmatoarea situatie in care ma aflu si daca este legal ceea ce se intampla. de un an eu si ... (vezi toată discuția)
Demisie in alb danutzzap3 danutzzap3 Buna! Ma numesc Dana si am o mare rugaminte...mai exact o intrebare! Situatia e in felul urmator:in iun 2009 am savarzit o abatere disciplinara pentru care am ... (vezi toată discuția)