avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua, daca o lege emisa din 2007 nu are norme de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua, daca o lege emisa din 2007 nu are norme de aplicare ...

Buna ziua, daca o lege emisa din 2007 nu are norme de aplicare , legea se aplica?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: cimpeanr , utilizator 08:31, 12 Noiembrie 2020
Da, nu toate au norme de aplicare. Despre ce lege e vorba si de ce intrebati la aceasta sectiune ?
Din greseala am ajuns la sectiunea aceasta, este vorba de Legea 118/2007 care nu are legatura cu Asociatiile de proprietari
Rugati moderatorii sa va mute in alta sectiune, oricum subiectul legii care va intereseaza este suficient de controversat si nu cred ca veti gasi rezolvare aici.
ok, multumesc de sfat
In aplicarea prezentei legi Ministerul Sănătăţii Publice emite norme metodologice, în termen de un an de la publicarea prezentei legi în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Alte discuții în legătură

Taxa poluare 1 ian 2012 - auto avand prima inmatriculare inainte de 2007 ContSters196490 ContSters196490 Buna ziua, Am un autoturism care are prima inmatriculare in Romania in anul 2002, vreau sa o vand... Avand in vedere ca - Legea \"privind taxa pentru ... (vezi toată discuția)
Abuz prin neadoptare lili d lili d Va supun atentiei un lucru care este caracteristic acestei tari: anomiaX-(.Sunt tare furios pentru ca Legea creselor nu are inca norme de aplicare, desi ... (vezi toată discuția)
Legea 66/2016 norme metodologice stefania2778 stefania2778 Buna ziua, Au aparut normele metodologice pentru legea 66/2016 privind indemnizatiile mamelor? Unde le pot gasi! Multumesc (vezi toată discuția)