Buna ziua! Am câteva nelămuriri. Fratele meu este proprietarul a 2 morminte pe care vrea sa le vândă, in cele 2 morminte sunt 6 persoane decedate ( sunt mai mult de 7 ani de când sunt îngropate acolo ). Printre persoanele îngropate este si tatăl nostru, eu împreuna cu mama nu suntem de acord sa vândă mormintele, din păcate nu vorbim cu fratele meu, nu avem o relație buna, el acum o suna pe mama disperat, mama neraspunzandu-i la telefon, probabil vrea s-o întrebe ce sa facă cu oasemintele, poate are act de deces al tatălui, dar cu siguranța nu are si pentru al celorlalte 5 persoane decedate. Întrebările mele sunt, poate deshuma cele 6 oaseminte fără acordul meu si al mamei? Din câte știu nici nu ar avea unde sa le inhumeze. Alta întrebare este dacă le poate deshuma fără copii după actele de deces? Va mulțumesc in avans!
Deshumare
catalina_lpd
Am 24 de ani si tatal meu am murit anul acesta in ianuarie. Tatal meu locuia in Craiova, iar eu ma mutasem impreuna cu fratele si mama mea in Bucuresti. Am ... (vezi toată discuția)