avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Si cand por face reclamatie si sa se solutioneze daca ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Si cand por face reclamatie si sa se solutioneze daca se aude ...

Si cand por face reclamatie si sa se solutioneze daca se aude ca inca nu exista cadru legal?
Am reclamat poluatorul la politia comunitara si m-au trimis la garda de mediu! Aceeasi garda care musamalizeaza rezultatul masuratorilor sau care anunta poluatorul cand vine sa masoare ca sa inceteze momentan activitatea!

Alte discuții în legătură

Amendare de catre garda de mediu pentru zgomot ContSters83715 ContSters83715 Doresc formularea a 2 propozitii esentiale care sa determine Garda de Mediu sa amendeze zgomotul ! multumesc - are cineva experienta, a mai facut cineva asa ... (vezi toată discuția)
Galagie bloc - certuri/tipete/trantit noaptea frecvent mihaela_miha mihaela_miha Buna ziua! Pe la finalul anului trecut m-am mutat la casa mea (apartament, etaj 6 din 10). Totul bine, doar ca desi zona/blocul sunt civilizate, vecinii care ... (vezi toată discuția)
Decibeli permisi cruduleci cruduleci am o problema cu un club de noapte ce s-a deschis in imobilul lipit de casa mea. am facut plangeri la primarie, am sunat la politie, am discutat si cu ei si ... (vezi toată discuția)