avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Este obligatorie plata CASS pentru un tanar de 24 ani, ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Este obligatorie plata CASS pentru un tanar de 24 ani, masterand?

Este obligatorie plata CASS pentru un tanar de 24 ani, masterand la Politehnica si care obtine venituri din drepturi de autor (programe informatice) care nu depasesc 12 salarii lunare minime? Daca da, cum se calculeaza?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contributia cas si cass se calculeaza la venit brut sau net? eupopescu eupopescu Buna seara! Pe internet sunt articole contradictorii. 1. Contributia CAS si CASS pe 2023 se calculeaza tinand cont de venitul brut, sau de net? 2. ... (vezi toată discuția)
Declarare venituri din chirii si pfa G-Radu90 G-Radu90 Buna ziua, daca am venituri din chirii si doresc sa-mi fac un PFA pt alta activitate, veniturile din chirii cu cele realizate de PFA se cumuleaza? Sau pt PFA ... (vezi toată discuția)
Taxe cas, cass - drepturi de autor 2019 mtr2019 mtr2019 Buna seara, Am doua intrebari legat de plata taxelor CAS si CASS in 2019: 1) Daca in 2019 am obtinut prin contract de drepturi de autor de la o singura ... (vezi toată discuția)