avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca am optat pt CCC pana la varsta de 2 ani a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca am optat pt CCC pana la varsta de 2 ani a copilului si ma ...

Daca am optat pt CCC pana la varsta de 2 ani a copilului si ma intorc la munca cand copilul face 1 an si 9 luni cat timp sau pana la ce varsta a copilului primesc stimulent de insertie Am inteles ca trebuie sa te intorci la munca cu minim 60 de zile dar nu se spune si cu cat maxim inainte ca sa beneficiezi de stimulent pana face copilul 3 ani
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:58, 5 Noiembrie 2020
Sunt doua variante:
- fie reveniti cu cel puțin 60 zile înainte de finalizarea concediului ... aici se tine cont de luna tatalui

- fie reveniti cu cel puțin 90 zile înainte de finalizarea concediului ... aici nu se tine cont de luna tatalui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie cryys cryys Buna ziua, As dori sa stiu daca stimulent de inserție de primeste si in cazul in care ma întorc mai devreme din CCC , insa la un alt loc de munca nu la cel ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt in concediu de crestere a copilului pe 6 mai face ... ioana laura ioana laura Buna ziua sunt in concediu de crestere a copilului pe 6 mai face 2 ani as vrea sa beneficiez de stimulentul de insertie ,pe ce data ar trebui sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Pufesita Pufesita Buna ziua.Sunt in indemnizatia de crestere a copilului.Vroiam sa va intreb,am inteles ca daca vreau sa beneficiez de stimulentul de insertie trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)