avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Despagubire proprietati Basarabia legea 290/2003
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Despagubire proprietati Basarabia legea 290/2003

Buna seara!

Bunicul meu este beneficiar al legii 189/2000, fiind evacuat in 1944 din Basarabia impreuna cu familia. In anul 2003 a depus o cerere de despagubire pentru bunurile ramase in Basarabia, cerere care a fost solutionata in anul 2012 printr-o hotarare a Comisiei Judetene Dolj pentru aplicarea Legii nr. 9/1998 si a Legii nr 290/2003.
Nu a stiut cum sa procedeze mai departe, astfel ca suma stabilita ca despagubire nu a fost inca obtinuta.
Care sunt pasii urmatori si care sunt institutiile carora ne putem adresa, avand in vedere ca pe site-ul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor nu mai apar decat dosarele incadrate la Legea 10/2001, respectiv Legea Fondului Funciar?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Primul pas in contencios adminstrativ in lipsa unui act - legea 164/2014 Petent_Leg290/2003 Petent_Leg290/2003 Buna ziua, sunt petent (dupa tatal meu decedat) al Legii 290/2003 si astept de 14 ani rezolvarea unei cereri de catre prefectura Bucuresti. Intre timp ... (vezi toată discuția)
Calitatea de deportat legea 290/2003 Artigas Artigas Va salut, Am un litigiu in derulare cu ANRP privind acoradarea de despagubiri pe baza Legii 290/2003.Printre documentele care mi s-au solicitat se numara si ... (vezi toată discuția)
Despagubiri sau compensatii acordate cetatenilor ramani pt bunurile ramase in basarabia btc btc Socrul meu este deportat ,fara domiciliu fortat, din Basarabia la Padina, in 1944. Am inteles ca poate beneficia de legea 290 din 2003. Intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)