avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri sau compensatii acordate cetatenilor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri sau compensatii acordate cetatenilor ramani pt bunurile ramase in Basarabia

Socrul meu este deportat ,fara domiciliu fortat, din Basarabia la Padina, in 1944. Am inteles ca poate beneficia de legea 290 din 2003. Intrebarea mea este: data limita de depunere a actelor- 1 mai 2007- este doar pentru cetatenii romani cu bunuri trecute in proprietatea statului bulgar? Este valabila aceeasi data limita si pentru cetatenii romani cu bunuri in Basarabia?
Cel mai recent răspuns: btc , utilizator 20:08, 11 Noiembrie 2010
data de 1 mai 2007 se aplica doar pt beneficiarii legii 9/1998.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire proprietati basarabia legea 290/2003 Elena_Roxana_B Elena_Roxana_B Buna seara! Bunicul meu este beneficiar al legii 189/2000, fiind evacuat in 1944 din Basarabia impreuna cu familia. In anul 2003 a depus o cerere de ... (vezi toată discuția)
Calitatea de deportat legea 290/2003 Artigas Artigas Va salut, Am un litigiu in derulare cu ANRP privind acoradarea de despagubiri pe baza Legii 290/2003.Printre documentele care mi s-au solicitat se numara si ... (vezi toată discuția)
Drepturi urmasi lirotaru lirotaru Buna ziua! ne-ar interesa aspectul daca il calitate de urmasi ai unei persoane ce a fost nascut in Basarabia si a avut domiciliul in Baragan, avem ceva ... (vezi toată discuția)