avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Am un teren in suprafata de 400 mp ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Am un teren in suprafata de 400 mp extravivan - parcela ...

Buna seara! Am un teren in suprafata de 400 mp extravivan - parcela curti constrictii - teren cu destinatie agricola TDA. As dori sa amplasez o casuta de lemn in suprafata de 50 mp. Cum procedez avand in vedere ca este extravilan? Cum ar trebui sa pun problema la Consiliul Local ptr a.mi permite sa pun o casuta de lemn? Am inteles ca pot sa construiesc doar o anexa agricola ptr depozitare. Va rog sa.mi spuneti ce trebuie sa fac ptr ca vreau sa ma racordez si la utilitati. Am nevoie doar de 50 mp din cei 400 sa pot amplasa ceva locuibil. Multumesc foarte mult!

Alte discuții în legătură

Teren extravilan curti - constructii. drept de preemtiune? alex1981 alex1981 Buna seara, pentru vanzarea unui teren extravilan care are categoria de folosinta \"curti-constructii\" se poate face contract de vanzare fara respectarea ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie casuta de gradina Catalin Stoica Catalin Stoica Va rog sa-mi spuneti daca este necesara obtinerea vreunei autorizatii (constructie si/sau amplasament) pentru a \"pune\" o casuta de gradina pe un teren? ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan lorelena1306 lorelena1306 Suntem in posesia unui lot extravilan in suprafata de 1600 mp care face parte dintr-un teren parcelabil. Langa lot se afla vile nou construite. Fiind ... (vezi toată discuția)