avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refuz eliberare Aviz de la Sistemul de Gospodarirea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refuz eliberare Aviz de la Sistemul de Gospodarirea Apelor Brasov

Doresc sa construiesc o casa de vacanta in Bran jud Brasov. Sunt in stadiul de strangere a avizelor pentru obtinerea autorizatiei de construire si am o problema cu Sistemul de Gospodarire Ape Brasov . In urma depuneri la institutia de mai sus a documentatiei aferente......proiect instalatii ce cuprinde inclusiv forarea unui put si construirea unei fose septice vitanjabile primesc raspunsul: Cf Legii Apelor nr 107/1996 art.16(1)........Corelarea solutiilor privind alimentarea cu apa si evacuarea apelor uzate cu Avizul primit de la Serviciul de utilitate publica Bran. Mentionez ca in acest aviz primit deja , mi se aduce la cunostinta ca ,,utilitatile" se afla la distanta de 1 km fata de investitia/proiect. Mai exact sa modific proiectul de instalatii ca fiind racordare la apa si canal ale localitatii (aflate la 1 km).La o discutie telefonica cu un reprezentant SGA brasov aflu ca ,,In toate localitatile cu peste 2000 locuitori toate gospodariile trebuie sa fie racordate la apa si canal""!!!!. In acasta situatie nu stiu daca mai pot continua investitia, pt ca daca eu modific proiectul cf recomandarii SGA Brasov si reusesc sa
obtin acest aviz , cum voi face Procesul de receptie al lucrarilor neavand utilitati ,,la poarta""???
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Noiembrie 2020
geales, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot lasa apa menajera afara pe proprietatea mea? BiancaMB BiancaMB Vecinul meu, spune ca mă va da in judecată, și va suna la poliție (pentru ca eu sa primesc amenda) dacă voi mai lasă apa menajera din fosa septica afara. ... (vezi toată discuția)
Distanta haznalelor de constructii e001 e001 vreau sa construiesc o hazna si nu stiu distanta prevazuta de lege pt a nu afecta casa vecinului care este aproape de hotar.daca am sapat la doi metrii de ... (vezi toată discuția)
Conditionare autorizatie de constructie Sebilica73 Sebilica73 Buna ziua, pt obtinerea autorizatiei de constructie locuinta unifamiliala pot fi conditionat de racordarea locuintei la apa/canal, chiar daca eu nu doresc ... (vezi toată discuția)