avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Acum 2 ani am condus fara permis. Și am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Acum 2 ani am condus fara permis. Și am accidentat un autoturism staționat. Am fugit de la locul accidentului. A doua zi m-am prezentat la secția de poliție recunoscându-mi fapta. Zilele astea am primit o citație cu obiectul: confirmare renunța

Buna ziua! Anul trecut am condus fara permis și am fost prins de poliție. Între timp mi-am luat permisul, însă săptămână aceasta am primit o citație cu obiectul: confirmare renunțare urmărire penală. Mă interesează cam ce sanctiuni pot primi și care sunt șansele să mi se suspende permisul
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:04, 7 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar fi indicat sa aveti reprezentare prin avocat la proces ca sa nu riscați sa va întoarcă dosarul la parchet.
Daca se va întoarce dosarul la parchet ar urma sa fiți trimis în judecată si condamnat penal.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Noiembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am facut cumul de puncte, nu am stiut si dupa 2 luni mi au trimis ... Aaandrr3i Aaandrr3i Am facut cumul de puncte, nu am stiut si dupa 2 luni mi au trimis citatie sa ma prezint cu permisul la politie, mi au facut dosar penal ei am 8 luni de atunci, ... (vezi toată discuția)
confirmare renuntare urmarire penala Kingaaa Kingaaa Fiind citat în calitate de petent în dosarul cu obiectul confirmare renunţare urmărire penală ( art 318 alin 12 NCPP) e obligatoriu să mă prezint? Care ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat MikeLLL MikeLLL Salut ! Am fost prins cu o masina cu numere expirate acum ceva timp...am primit clasare..mi a venit ordonanța de renuntare la urmarirea penala de la procuror, ... (vezi toată discuția)