avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Neclarități legate de OUG nr. 147/2020
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Neclarități legate de OUG nr. 147/2020

Bună ziua! Conform OUG nr. 147/2020, colega mea este singură și crește un copil de 4 ani. Poate beneficia de facilitățile acestei ordonanțe, fiind angajată la stat, adică să stea acasă cu copilul care nu mai poate merge la grădiniță și să primească salariul? Tatăl copilului nu face parte din viața copilului, nu are cum să-l găsească pentru declarația aceea obligatorie. Se poate încadra la familia monoparentală, chiar dacă asta nu se specifică expres????
Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2020
michaud, utilizator

Alte discuții în legătură

Zile libere platite lege 147/2020 Anastasia gar Anastasia gar Zile libere platite. Buna ziua, sunt salariata in spital public, am un copil inscris la gradinita si noi suntem familie uniparentala. Tatal copilului este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum se interpreteaza ordinul de urgenta 147 din 27.08.2020, ... Ninola Ninola Buna ziua! Cum se interpreteaza ordinul de urgenta 147 din 27.08.2020, familiile monoparentale beneficiaza de acei bani suplimentari in caz ca mama este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt cadru medical si sunt mama singura. am fost informata ... lauradandreea lauradandreea Buna ziua! Sunt cadru medical si sunt mama singura. Am fost informata azi de la salarizare ca, conform OUG nr 147/2020 nu voi mai primi cei 75% din salarul ... (vezi toată discuția)