avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Zile libere platite lege 147/2020
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Zile libere platite lege 147/2020

Zile libere platite. Buna ziua, sunt salariata in spital public, am un copil inscris la gradinita si noi suntem familie uniparentala. Tatal copilului este trecut in certificatul de nastere, dar nu se afla in tara de ceva timp, cativa ani adica, fiind cetățean român. Intrebare, conform legii 147/2020, art 4 aline at 2,eu pot beneficia de zile libere platite, fiind familie monoparentala. Nu sunt si nici nu am fost casatorita cu tatal copilului. Nu cred ca pot lucra prin telemunca sau la distanta. Cum pot beneficia de zile libere platite, trebuie aduse acte sau declaratii de la tatal copilului? Traind in alta tara, dureaza ceva timp cu notariat, traduceri etc. Pe timpul vacantelor scolare inteleg ca nu beneficiez de libere, dar in cazul revenirii in scenariul cu prezenta alternativa la gradinita pot beneficia? Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 13 Decembrie 2020
Anastasia gar, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! pe perioada vacantei intersemestriale din februarie ... monica100 monica100 Buna ziua! Pe perioada vacantei intersemestriale din februarie 2021 se pot acorda zile libere pentru supraveghere copil sau desfasurarea activitatii parintelui ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sotul meu a solicitat ramanerea acasa pentru supravegherea ... rluciana rluciana Buna ziua! Sotul meu a solicitat ramanerea acasa pentru supravegherea copilului nostru de 4 ani incepand cu 20.10 2020 eu fiind nevoita sa fiu prezenta la ... (vezi toată discuția)
Neclarități legate de oug nr. 147/2020 michaud michaud Bună ziua! Conform OUG nr. 147/2020, colega mea este singură și crește un copil de 4 ani. Poate beneficia de facilitățile acestei ordonanțe, fiind ... (vezi toată discuția)