Buna ziua! Sotul meu a solicitat ramanerea acasa pentru supravegherea copilului nostru de 4 ani incepand cu 20.10 2020 eu fiind nevoita sa fiu prezenta la servici. I sa pus in vedere ca in perioada 26.10-30.10 2020 era oricum vacanta si nu vor sa ii aprobe si pentru acesta saptamana. Este corect? Conform legii 147/ august 2020 in vacantele intersemestriale parintele copiului nu poate beneficia de zile libere platite ci 75%? Va multumesc!
Este corect, nu se încadrează, pentru acea perioada în prevederile Oug 147/2020.
"Prin limitarea sau suspendarea activităților didactice care presupun prezența efectivă a copiilor se înțelege reducerea frecvenței participării copiilor la cursurile școlare și utilizarea tehnologiei și internetului sau a altor modalități alternative de educație pentru realizarea activităților prevăzute la art. 262 din Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare."
Zile libere platite
kisanca
Buna ziua, as vrea sa va intreb in perioada aceasta in leg cu zilele libere platite conf og 147/2020 am inteles de la biroul resurse umane unde lucrez ca ... (vezi toată discuția)