avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Acum aproximativ o luna am achizionat o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Acum aproximativ o luna am achizionat o masina adusa ...

Buna ziua! Acum aproximativ o luna am achizionat o masina adusa din Germania. In momentul in care am fost sa o vad, am dus-o la service si au examinat-o si au spus ca e in regula. Greseala mea a fost ca nu am verificat antigelul si nici cei de la service nu au verificat. Cand am ajuns in localitatea de domiciliu, mi s-a aprins martorul in bord pentru apa si am constatat faptul ca antigelul fierbe in vas si face presiune mare. Aceasta problema poate sa fie din mai multe cauze , asa ca m-am apucat si am schimbat mai multe piese si am ajuns pana la garnitura de chiuloasa care a fost schimbata si chiuloasa a fost dusa la rectificat. Toate aceste piese si manopera m-au costat foarte mult. As vrea sa stiu daca as putea sa il dau in judecata pe fostul proprietar, pe cale civila invocand un viciu ascuns, doarece majoritatea persoanelor verifica nivelul antigelului (inca odata a fost greseala mea ca nu am verificat),fapt pentru care el sigur stia de problema respectiva a masinii. ?
Va multumesc anticipat!!

Alte discuții în legătură

Inselatorie service auto cypsoft_ro cypsoft_ro buna ziua va povestesc si eu pataniile mele cu Skoda Octavia 2 FL am cumparat-o in aprilie 2016 , adus-a din Olanda, si ca orice masina cumparata SH am ... (vezi toată discuția)
Masina second hand - recuperare din pretul platit georgiana10 georgiana10 Buna ziua. in data de 16 10 2013 am cumparat o masina fara a ma consulta cu un mecanic. dupa ce am terminat cu actele, i am platit o am mers cu ea si mi s a ... (vezi toată discuția)
Problema cu un service auto petrica101 petrica101 Buna ziua .Am o problema cu un serce auto am dus masina la service din cauza ca pierdea antigel si avea scurgeri de ulei .am dus masina pentru constatarea ... (vezi toată discuția)