avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... subventie 41, 5 % contestatie ANOFM
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

subventie 41, 5 % contestatie ANOFM

Buna ziua!
Daca se poate sa ma ajutati cu urmatoarea problema. S-a emis OUG 92/2020 in sprijinul angajatorilor pe perioada de urgenta si pe perioada de alerta prin care s-a acordat subventia de 41, 5 % pe o perioada de 3 luni incepand cu 1 iunie. Daca o societate a obtinut subventia pe iunie si iulie ( pe august a cerut dar a depasit termenul si nu a mai primti subventie), poate sa ceara cei 41,5 % pe luna septembrie? intreb pentru ca acele precizari de pe site ul ANOFM cum ca lunile ar fi consecutive nu mi se par demne de luat in calcul. Sunt niste precizari interne, nu sunt mentionate in monitorul Oficial etc. Care este parerea dvs, domnilor/doamnelor? va rog sa ma luminati cu o parere. Se intentioneaza a se contesta pe cale administrativa decizia de respingere. sunt sanse? Va multumesc tare mult!

Alte discuții în legătură

Pot sa mai depun cerere de recuperare 41,5% in octombrie pentru ... econo econo Pot sa mai depun cerere de recuperare 41,5% in octombrie pentru luna septembrie, tinand cont ca nu am depus ptr. Iunie ci doar ptr.iulie si august? Un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, nu am stiut de oug 92/2020 si prin urmare nu am depus ... steef steef Buna ziua, Nu am stiut de OUG 92/2020 si prin urmare nu am depus la AJOFM actele pt cei 41,5 % aferenti lunii iunie. Astazi am depus pentru luna iulie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, nu am stiut de oug 92/2020 si prin urmare nu am depus ... steef steef Buna ziua, Nu am stiut de OUG 92/2020 si prin urmare nu am depus la AJOFM actele pt cei 41,5 % aferenti lunii iunie. Am depus pentru lunile iulie si ... (vezi toată discuția)