avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. La o unitate de invatamant preuniversitar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. La o unitate de invatamant preuniversitar de stat ...

Buna ziua.
La o unitate de invatamant preuniversitar de stat pentru postul de administrator patrimoniu se cer studii superioare tehnice sau econmice si vechime in specialitatea studiilor..
Se pot considera perioadele lucrate ca inspector resurse umane cod cod 333304 ( nivel studii medii) , ca asistent manager cod cod 334303 (nivel studii medii) si contabil cod cor 331302 ( nivel studii medii) , ca vechime in specialitatea studiilor (pe diploma de licenta este scris economist) ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:10, 12 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se pot folosi acele perioade.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime costelmihai costelmihai Bună ziua. M-am angajat in 2011 la o s.c. pe codul cor 331302, contabil. Aveam la acea data diploma de licenta Facultatea de Economie-Cont. si Inf. De ... (vezi toată discuția)
Functii cu studii medii si superioare piticul piticul sunt incadrata pe un post de referent/inspector resurse umane 342304 cu studii medii. am absolvit studiile superioare in domeniu cu diploma de licenta .As vrea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mi-am încetat activitatea la actualul loc de munca, ... liveomars liveomars Buna ziua, Mi-am încetat activitatea la actualul loc de munca, iar pe adeverința de vechime este specificat ‘vechime in munca și in specialitatea ... (vezi toată discuția)