avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am beneficiat de suspendatea executarii silite dispusa ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am beneficiat de suspendatea executarii silite dispusa prin lege ...

Am beneficiat de suspendatea executarii silite dispusa prin lege pana in septembrie atat din partea tertului poprit Casa de Pensii cat si a Ing Bank. Stiu ca a fost prelungita perioada suspendarii pana la 26 Decembrie, eu sunt persoana privata si am doua popriri solicitate de executori jud. Am primit pensia astazi 12 noiemb. si vad ca, Casa de Pensii a efectuat poprirea. Ordonanta de modificare/ prelungire a fost public. pe 26 oct. nu am vazut-o si nu stiu daca se refera doar la suspendarea executarii silite pt. firme si pentru debite fiscale. Imi puteti indica nr. actului normativ publicat in M.O. ? Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Suspendarea executarii silite dreptatesiadevar dreptatesiadevar Am calitatea de tert poprit ...debitorul SC...a solicitat o suspendare provizorie și a primit.o.....executorul îmi comunica prin instiintare oficiala ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita, suspendare - obligatia tertului poprit gh3gh1 gh3gh1 Unitatea a primit o poprire pe salariul unui angajat. Executorul a hotarat: .... sanu faceti nicio plata care ar diminua .... pana la achitarea integrala a ... (vezi toată discuția)
Efectele suspendarii executarii silite. refuzul executorului de a ridica poprirea pe salariu DanRo DanRo Preambul: credit neplatit din 2006, evident prescris, executare silita cu poprire pe conturi si salariu, contestatie la executare, suspendare executare ... (vezi toată discuția)