avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua.Multumesc pentru ajutorul d-voastra dar ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua.Multumesc pentru ajutorul d-voastra dar spuneti-ne ...

Buna ziua.Multumesc pentru ajutorul d-voastra dar spuneti-ne si pasii care trebuie facuti pentru a sti perioada neacoperita cat si banii care trebuie platiti.Mergem la casa de pensii,ne cauta in evidente,ne face calcul,cerere pentru plata online,etc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:19, 12 Noiembrie 2020
Puteti lua un stagiu de cotizare de la Casa de pensii si acolo veti observa perioadele lipsa.

Perioadele de timp pentru care se poate încheia contractul de asigurare socială și efectua plata contribuției de asigurări sociale sunt cele cuprinse între data împlinirii vârstei de 18 ani și data împlinirii vârstei standard de pensionare.
Ultima modificare: Joi, 12 Noiembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!În 2025 se mai poate încheia un contract de asigurare ... Mihaela Princi Mihaela Princi Buna ziua!În 2025 se mai poate încheia un contract de asigurare sociala cu Casa de pensii pt a cumpăra vechime in munca?Și cit costa un an de ... (vezi toată discuția)
Pot cumpara vechime daca sunt pensionar grd. iii? Alvisco Alvisco Daca sunt pensionar gradul III, pe caz de boala, avand dreptul la 4 ore de munca, imi pot cumpara vechime? Fie conform actualei legi, fie conform celei care va ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.am cumpărat 10 luni de vechime în muncă ca să ... DumitruAndriana DumitruAndriana Bună ziua.Am cumpărat 10 luni de vechime în muncă ca să pot completa cei 35 de ani de vechime mai puțin armata.Am 62 de ani și am depus dosarul de ... (vezi toată discuția)