avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O societate angajeaza persoane fara contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O societate angajeaza persoane fara contract

are cel putin 10 angajati fara carte de munca
pune noii angajati sa semneze contr.individual de munca in alb si nu se inmaneaza
un exemplar catre angajat
cu mine personal asa a procedat si pe langa toate astea m-a concediat fara motiv
si fara preaviz fara decizie de incetare
rog sa va ocupati dv. de respectiva firma si daca mai doriti ceva detalii legate de nume angajati fara carte de munca,obiective,etc.va rog sa-mi scrieti pe adresa de email"adrian.badulescu@gmail.com sau la nr.de tel.0741170557
va multumesc si sper ca nu ii lasati nepedepsiti
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:49, 27 Decembrie 2009
Sfatul meu este sa faceti plangere scrisa la politie si la ITM. Organele abilitate prin lege sunt singurele care va pot ajuta! Noi putem doar sa va dam un sfat!B-)
Regulamentul de postare interzice identificarea unor persoane fizice sau juridice in mesaje. Aici discutam ideea, nu persoana, si va rog sa aveti in vedere acest lucru pe viitor. Multumesc.
"Munca la negru" este printre prioritatile inspectorilor de la ITM.

Codul Muncii-Art. 276. - (1) Constituie contravenţie şi se sancţionează astfel următoarele fapte:
e) primirea la muncă a persoanelor fără încheierea unui contract individual de muncă, potrivit art. 16 alin. (1), cu amendă de la 1.500 lei la 2.000 lei pentru fiecare persoană identificată, fără a depăşi valoarea cumulată de 100.000 lei;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz???? karla_adz karla_adz buna ziua ! am si eu o problema... sunt studenta si m-am angajat la o firma \'la negru\' din luna oct a.c. pana in nov. a.c., nu am inchieat niciun fel de ... (vezi toată discuția)
Angajat fara carte de munca? Medu Medu Cum fac sa denunt sub anonimat un angajat care lucreaza fara carte de munca? Cat mai este amenda? (vezi toată discuția)
Amenda berbece valentin berbece valentin ca angajator va rog sa mi spuneti ce amenda pot lua daca am fost depistat cu un angajat fara contract de munca???? (vezi toată discuția)