avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... As vrea sa stiu daca se poate beneficia concomitent de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

As vrea sa stiu daca se poate beneficia concomitent de reducerea ...

As vrea sa stiu daca se poate beneficia concomitent de reducerea varstei de pensionare pentru cei care au locuit peste 30 ani in zone poluate cu reducerea varstei de pensionare pentru perioada lucrata in grupa a II de munca. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Radu Oprinca , utilizator 22:24, 15 Noiembrie 2020
Nu.
Cele doua reduceri nu se cumuleaza.
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc intr-o localitate cu grad mare de poluare trecuta pe ... Barbu22 Barbu22 Locuiesc intr-o localitate cu grad mare de poluare, trecuta pe lista localitatilor ai caror locuitori beneficiaza de reducerea varstei de pensionare cu 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Cine beneficiaza de reducerea cu 2 ani a varstei de pensionare ... agyoI agyoI cine beneficiaza de reducerea cu 2 ani a varstei de pensionare daca a locuit si lucrat in oras poluat mai mult de 30 de ani.Beneficiaza si cei care au,sa ... (vezi toată discuția)
Daca ai avut grupa pentru conditii deosebite ,la reducerea varstei ... anta1965 anta1965 daca ai avut grupa pentru conditii deosebite ,la reducerea varstei de pensionare se adauga si cei 2 ani? si daca nu,de ce?(intr-un an s-a lucrat doar 21% din ... (vezi toată discuția)