avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Spuneti-mi, va rog, in ce conditii poate intra un ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Spuneti-mi, va rog, in ce conditii poate intra un cetatean strain ...

Spuneti-mi, va rog, in ce conditii poate intra un cetatean strain in Romania - avand ca scop intalnire de afaceri - fara sa intre in carantina? Timpul petrecut in Romania ar fi mai putin de 72 ore. Care este legea dupa care pot sa ma ghidez?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutați ca sa aflu daca cineva care vine din elvetia ... ladriana ladriana Va rog sa ma ajutați ca sa aflu daca cineva care vine din Elvetia si sta mai putin de 72 ore in Bucuresti intra sau nu in carantina. Am citit cel mai recent ... (vezi toată discuția)
Carantina anamaria.vlm anamaria.vlm Buna. Sunt romanca cu rezidenta in Anglia. Am parasit Marea Britanie pe data de 17.07.21 cu sotul meu de nationalisation slovaca si cei doing copii care s-au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!daca vrea cineva sa vina din germania in romania ce ... Teoflo Teoflo Buna ziua!Daca vrea cineva sa vina din Germania in Romania ce conditii trebuie sa îndeplinească la plecare de acolo si cand ajunge in tara?Multumesc! (vezi toată discuția)