avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua O sa va prezint pe scurt situația in care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua O sa va prezint pe scurt situația in care ma aflu. ...

Bună ziua
O sa va prezint pe scurt situația in care ma aflu.
Sunt in proces pt custodia copilului minor, cu tatăl acestuia. Copilul este înscris la creșă, noi nu am locuit niciodată împreună, copilul nu își recunoaște tatal. In ultima perioada tatăl acestuia are un interes deosebit in ceea ce il privește pe cel mic, merge la creșă si solicita angajatelor de acolo sa scoată copilul din grupa, ba mai mult susține ca are dreptul sa scoata6 copilul de la creșă.
Directoarea creșei susține ca in situația in care el merge sa solicite aceste lucruri ele sunt obligate sa il scoată pe acesta din n grupa si in situația in care acesta l ar lua cu forța din bratele lor, ele nu au nici o responsabilitate!
Încă nu avem o hotărâre, procesul este pe rol.
Chiar se poate da un copil asa ușor si chiar nu au nici o responsabilitate atâta timp cât copilul e in grija lor?
Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:37, 16 Noiembrie 2020
asa cum puteti sa il scoateti dvs, asa poate si tatal, aveti drepturi egale.
cel mic e insa intr-o istitutie, are un program si daca nu e o urgenta, nu are de ce perturba programul, vizitele nu se fac la cresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat de legal este raspunsul cresei custodie.comuna custodie.comuna Buna ziua, Intr-un proces de ordonanta presidentiala, minorul a fost increintat mamei, care, imediat ce s-a vazut cu sentinta civila , mi-a interzis sa imi ... (vezi toată discuția)
In cazul in care exista custodie comuna, poate sa retraga tatal ... alina5ram alina5ram in cazul in care exista custodie comuna, poate sa retraga tatal copilul de la cresa fara acordul mamei? (vezi toată discuția)
Ce facem la mediator- autoritate parinteasca pump pump Buna ziua.am un copil de 26luni,dintr-o relatie,sunt despartita de tatal copilului de 2ani.Mentionez ca poarta numele lui.plateste o suma mica pt intretinerea ... (vezi toată discuția)