avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CERERE ACORDARE AJUTOR PUBLIC JUDICIAR-prin acordarea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CERERE ACORDARE AJUTOR PUBLIC JUDICIAR-prin acordarea asistentei ...

CERERE ACORDARE AJUTOR PUBLIC JUDICIAR-prin acordarea asistentei prin avocat;
Se specifica in incheierea de sedinta prin care s-a respins "acordarea ajutorului public", prin acordarea de avocat, faptul ca daca limita de venit se incadreaza intre 300 si 600 lei lunar, ajutorul public se acorda doar pe jumatate. Acum, persoana in cauza are un venit lunar de 500 de lei. Cum s-ar fi acordat doar 50% avocat din oficiu? Daca anexez dovada castigului de 500 de lei imi poate admite un avocat din oficiu?

Alte discuții în legătură

conflicte de muncã ºi asigurãri sociale adrian22m adrian22m Buna ziua, nu stiu ce trebuie facut in cazul de fata, precizez ca nu am avocat, pot cere unu din oficiu Complet: C13 Tip solutie: Admite cererea Solutia pe ... (vezi toată discuția)
Divort carmenilie76 carmenilie76 va rog din suflet sa-mi spuneti cum pot avea un avocat din oficiu pt divort! sotul meu a intentat divortul iar eu sunt in imposibilitatea de a avea unul din ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca ContSters208719 ContSters208719 Cum pot sa-mi concediez avocatul tinand seama ca acum sunt la recursul procesului?Pot sa-mi iau un avocat din oficiu la recursul unui proces tinand cont ca ... (vezi toată discuția)