avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Am și eu următoarea întrebare: Datorita ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Am și eu următoarea întrebare: Datorita stării ...

Buna ziua,

Am și eu următoarea întrebare:
Datorita stării de sănătate precară, sunt nevoit să încep sesiuni de dializa de 3 ori pe săptămâna, sesiuni pe care sunt obligat să le fac pana în momentul unui eventual transplant sau pe viață. Problema mea este următoarea. Am incercat să găsesc daca dializa este acoperita de concediul medical dar nu găsesc pe nicăieri. Daca da, mă puteți îndruma către legea respectivă?
Sunt îngrijorat de faptul că, atunci când vor afla cei de la actualul loc de muncă, vor face în așa fel incat să "încheiem relatiile de colaborare".

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Program de 6 ore de munca carmencita68 carmencita68 buna ziua, ma numesc carmen si as dori sa aflu daca se poate, si in ce conditii se poate acorda program de 6 ore de munca.. precizez ca din luna noiembrie ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut in situatia noastra? LoredanaM92 LoredanaM92 Urmeaza o poveste lunga... povestea fratelui meu. Totul a început cu semnele unei răceli, care în aprox 2 săptămâni a ajuns la un diagnostic: leucemie ... (vezi toată discuția)
Sunt un bolnav de insuficienta renala cronica(fac dializa)din armata Valerianliviu Valerianliviu Buna ziua, sunt un bolnav cronic, boala aparuta in timpul stagiului militar, in luna a 10 documentele care dovedesc acest lucru , problema este in felul ... (vezi toată discuția)