avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, sunt persoana juridica si am un cotract ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, sunt persoana juridica si am un cotract incheiat cu ...

Buna ziua,
sunt persoana juridica si am un cotract incheiat cu o fima de salubritate, aceasta are obligatia de a ridica deseurile menajere in doua pubele puse la dispozitie de aceasta firma, de fiecare data in factura emisa de aceasta se reflecta o cantitate mult mai mare de gunoi menajer decat capacitate pubelelor mai ales ca acestea nu sunt umplute la capacitate maxima. In acesta situatie am luat decizia sa achit partial factura mai exact doar conform contractului, dar aceasta varianta nu o consider corecta sa o aplic pe termen lung. Intrebarea este daca pot rezilia acest contract pentru motivul de mai sus si care ar fi temeiul juridic? multumesc
Ultima modificare: Vineri, 20 Noiembrie 2020
marius68marius, utilizator

Alte discuții în legătură

Pubela gunoi menajer la asociatie de proprietari TakacsCsaba TakacsCsaba Buna ziua, Doresc sa va intreb la cati metrii trebuie sa fie pubela de gunoi de la geamul locatarului. Daca este sub distanta legala unde trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Majorare taxa salubritate rain4est rain4est Am auzit de la cativa administratori ca firmele de salubrizare vin cu noi contracte ce cuprind sume majorate la ridicarea gunoiului menajer . V-ati confruntat ... (vezi toată discuția)
Probleme cu rezilierea unui contract de salubritate. ce mă sfătuiți să fac? Dragos GNZ Dragos GNZ Buna seara. Am urmatoarea problema cu Societatea de Salubritate din orasul Vaslui. In ianuarie 2017 am incheiat un contract pe persoana fizica pentru ridicarea ... (vezi toată discuția)