avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completare autorizatie taxi eliberata de primarie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completare autorizatie taxi eliberata de primarie

Buna ziua.IDe ce pe o autorizatie taxi eliberata de primarie este trecut doar numele meu si nu ''PFA numele meu'',eu avand un pfa cu domeniul de activitate transporturi persoane in regim taxi?La SRL este trecuta societatea pe autorizatia taxi.
Ultima modificare: Vineri, 20 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Se poate vinde o licenta de taxi daca este pfa? StingaciuF StingaciuF Buna seara!Avem si noi o dilema.Vrem sa cumparam o licenta de taxi de la un vecin insa licenta este pfa.Este posibila cumpararea?Si cum se procedeaza?Ce acte ... (vezi toată discuția)
Pfa poate primi autorizatia de transport in regim de inchiriere? BCTBCT BCTBCT Buna ziua, Conform legii 38 (actualizata si cu toate modificarile la zi), transportator poate fi orice persoana fizica, asociatie familiala sau persoana ... (vezi toată discuția)
Cesionare pfa în srl nou înființat Marius2092 Marius2092 Bună ziua! Se poate cesiona 2 autorizații taxi PFA, în un SRL nou înființat cu domeniul taxi, cod Caen 4932 transporturi cu taxiuri?, vă întreb ... (vezi toată discuția)