avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociația de proprietari În ședința la nu am putut ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociația de proprietari În ședința la nu am putut fi prezent, ...

Asociația de proprietari
În ședința la nu am putut fi prezent, asociați prin vot a 18 persoane au hotărât ca vor monta camere video în holurile blocului, blocul are camere in jurul blocului la intrare și în lift, eu nu doresc montarea acestor camere pe holurile apartamentelor, mă simt supravegheat, urmărit, etc ,și nici nu mi-am dat acordul de a fi filmat nici cu cele de la intrare, cum pot opri acesta montare??

Alte discuții în legătură

Instalare camere video bloc euely euely Buna seara, Spuneti-mi va rog daca la sedinta Adunarii Generale s-a hotarat instalarea de camere video in condominiu , mai este necesar in calitate de ... (vezi toată discuția)
Camere supraveghere casa scării și în lift PopeseuMMM PopeseuMMM Administratorii asociației de proprietari, au montat camere video la intrarea în ,,casa scării\", (holul de la intrare în bloc), si in lift. Pe casa ... (vezi toată discuția)
Montare camere video la bloc si cont de e-mail bloc facut pe ... iordana1900 iordana1900 Montare camere video la bloc si cont de e-mail bloc facut pe telefon personal Buna ziua. Va rog sa aveti amabilitatea sa ma indrumati cum se pot monta legal ... (vezi toată discuția)