avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Șomaj - angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Șomaj - angajare

Bună ziua. Un angajat care a fost dat afară în pandemie - aprilie 2020, a primit șomaj în perioada aprilie- iunie, in iulie a fost angajat până în prezent (primind 30% din somaj). Acum a fost dat afara de la noul angajator.
1. Acum poate primi șomaj ? Sau în ce situație se află?
2. Mai poate fi din nou angajat cu facilități pentru angajator, având în vedere vârsta angajatului, de 56 ani?
Mulțumesc.
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2020
Nick9n, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:12, 23 Noiembrie 2020
Pe ce durata a fost incheiat c.i.m., nedeterminata sau determinata de maxim 12 luni?
Durata contractului e nedeterminată.
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2020
Nick9n, utilizator
In speta, nu se mai poate relua plata indemnizatiei de somaj. .... un nou somaj poate interveni numai dupa ce va indeplni conditiile mentionate in lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua in luna mai am beneficiat de somaj,in urma unui contract ... Floripan2005 Floripan2005 Buna ziua In luna mai am beneficiat de somaj,in urma unui contract pe durata determinata In luna iunie,am solicitat suspendarea somajului,deoarece m.am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj sau plata cu ora mihalcea88 mihalcea88 Buna ziua! La 2.04.2016 s-a incheiat CCC si am depus dosarul pentru somaj, prezentandu-ma la viza lunara. Incepand cu data de 1.06.2016 voi suplini o colega ... (vezi toată discuția)
La incetarea cim voi primi din nou indemnizatie de somaj? leand leand Buna ziua -dupa 6 luni de somaj am fost incadrat pe perioada nedeterminata timp de 15 luni la expirarea perioadei CIM, se va relua perioada ramasa sau se ... (vezi toată discuția)