avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc sa cumpar un apartament. Promitentul vanzator ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc sa cumpar un apartament. Promitentul vanzator este in ...

Doresc sa cumpar un apartament. Promitentul vanzator este in acelasi timp si promitent cumparator, deci la momentul incheierii ,,Promisiunii de vanzare - cumparare pentru bun viitor" promitentul vanzator nu este proprietar. El are la baza o promisiune de vanzare-cumparare autentificata, incheiata cu proprietarul imobilului. ,,Promisiunea de vanzare - cumparare pentru bun viitor" se va incheia la notar. Si totusi, cat % sa am incredere, avand in vedere ca trebuie sa achit avans?

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare-cumparare imobil a_l_e_x a_l_e_x buna ziua tuturor, sunt interesat sa cumpar un apartament la un anumit pret pe care in momentul actual nu-l pot achita in totalitate. Astfel, am convenit cu ... (vezi toată discuția)
Renuntare antecontract vanzare cumparare Razvan112 Razvan112 Buna ziua, Am facut un antecontract vanzare cumparare si doresc rezilierea acestuia. In antecontract sunt stipulate urmatoarele: \"In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Achiziționare locuință - avans, ulterior plata in rate Dannyytiesto Dannyytiesto Vreau sa cumpăr un apartament iar proprietarul si-a dat acordul sa ii achit un avans pe care îl voi trece intr-un contract făcut între noi și legalizat ... (vezi toată discuția)