avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... de circa 8 ani locuiesc la tara in judetul arges , ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

de circa 8 ani locuiesc la tara in judetul arges , domiciliul ...

de circa 8 ani locuiesc la tara in judetul arges , domiciliul mi-a ramas tot in bucuresti
la alegerile parlamentare din 06.12.2020 pot vota in judetul arges unde locuiesc acum?
adresa mea de email este alex_i_pop@yahoo.com
va multumesc

Alte discuții în legătură

Pot vota in bucuresti la alegerile parlamentare? dragosionescu dragosionescu Buna ziua Daca lucrez in Bucuresti si am domiciliul in Rasnov-Brasov pot vota in Bucuresti la alegerile parlamentare ???? Va Rog si cu articol de lege ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara plata taxei de poluare consult_avocat consult_avocat As dorii sa contactez un avocat din judetul Hunedoara care imi poate rezolva inmatricularea autoturismului fara plata taxei de poluare. Doresc nume avocat si ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a vota Vlad2013 Vlad2013 Buna seara , Sunt din alt judet , decat cel in care ma voi afla la 11 decembrie 2016,cu ocazia alegerilor parlamentare . Nu am domiciliul si nu sunt ... (vezi toată discuția)