avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde ma duc sa dau in judecata?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde ma duc sa dau in judecata?

Buna seara. Angajatorul meu nu mi-a platit mai multe luni salariul si nici contributiile catre stat. A fost sanctionat si de ITM. Mi-a spus clar insa clar nu va plati nimic. Daca doresc sa-l dau in judecata pentru recuperarea drepturilor pot sa ma duc direct la Tribunalul Bucuresti? Nu imi permit un avocat si doresc numai sa stiu unde trebuie sa ma duc, ce hartii trebuie sa depun, care-i procedura initiala. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 17:14, 25 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La tribunalul de la domiciliul dumneavoastră.

Sophia1975 a scris:

Buna seara. Angajatorul meu nu mi-a platit mai multe luni salariul si nici contributiile catre stat. A fost sanctionat si de ITM. Mi-a spus clar insa clar nu va plati nimic. Daca doresc sa-l dau in judecata pentru recuperarea drepturilor pot sa ma duc direct la Tribunalul Bucuresti? Nu imi permit un avocat si doresc numai sa stiu unde trebuie sa ma duc, ce hartii trebuie sa depun, care-i procedura initiala. Multumesc frumos!

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate ca ar fi mai bine sa sesizati ITM.
Poate rezolvati asa.
Am precizat deja ca am sesizat ITM si a fost sanctionat.
Sunt din Bucuresti, sector 3.
Atunci da. La tribunalul Bucuresti depuneti cererea.

Sophia1975 a scris:

Sunt din Bucuresti, sector 3.

Alte discuții în legătură

Caut model chemare in judecata pentru iesire din indiviziune ... pvstefanes pvstefanes caut model chemare in judecata pentru iesire din indiviziune teren agricol (vezi toată discuția)
Recunoastere divort canada Marza2 Marza2 Buna ziua, sunt Angela, am cetatenie dubla romana + canadiana si am divortat in Canada (unde locuiesc), cu sentinta definitiva in iulie 2019. Doresc sa obtin ... (vezi toată discuția)
Ajutor nastere loredana17 loredana17 buna ziua, am si eu urmatoarele intrebari: 1. am nascut in nov 2010 si am solicitat in februarie 2011 ajutorul de nastere, prin adresa trimisa prin posta cu ... (vezi toată discuția)