avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Detaliez o problema si anume.Unchiul meu a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Detaliez o problema si anume.Unchiul meu a dorit sa-mi ...

Buna ziua Detaliez o problema si anume.Unchiul meu a dorit sa-mi lase apartamentul,am mers la notar si-a exprimat dorinta am depus toate actele ptr incheierea unui contract de intretinere cu intrare in posesie am fost programati pentru semnarea actele iar in ziua cand trebuia sa semnam unchiul a decedat.Mentionez ca a trait in concubinaj nu a avut copii iar concubina si-a dat acordul verbal cu incheierea actelor mai sus mentionate fara nici o pretentie deoarece ea nu participat cu nimic ,ma refer finantiar in aceasta convietuire.Ce e de facut pentru a respecta dorinta unchiului?Va multumesc frumos si scuzati eventualele greseli orto.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:43, 26 Noiembrie 2020
În condițiile în care unchiul a decedat, actele nu mai pot fi încheiate. Singura soluție (pe care o văd eu) este ca moștenitorii legali ai unchiului să cedeze în favoarea dvs.
iar in ziua cand trebuia sa semnam unchiul a decedat

asta ghinion... din pacate nu aveti nimic de facut decat sa sperati ca veti mosteni pe cale legala. Ce mostenitori are ?
Doar nepoti.Concubina are drept?
Concubina nu are niciun drept

Dandy Acr a scris:

Doar nepoti.Concubina are drept?

nepoti ca si dvs? copii de frati?
veti imparti toti , egal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara comunitate! cu speranța că mă poți ajuta, vă ... marian.banica06@yahoo.com marian.banica06@yahoo.com Bună seara comunitate! Cu speranța că mă poți ajuta, vă relatez problema mea. Fratele mamei a trăit în concubinaj prin anii \'50 cu o doamna. Nu au ... (vezi toată discuția)
Acte, mostenire in concubinaj mmtudor mmtudor Buna ziua, va rog sa-mi dati un sfat la urmatoarea problema (sunt cam multe de spus): traiesc in concubinaj de 20 ani; nici eu si nici concubinul nu avem ... (vezi toată discuția)
Drepturi concubin Alice E. Alice E. Bună seara, Dacă două persoane au trăit în concubinaj 30 de ani din care 25 de ani în aceași locuință, ce drepturi îi revin concubinului după ... (vezi toată discuția)