avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore suplimentare

Salut,

Am o nelamurire cu privire la orele suplimentare si contabilizarea/plata acestora. Sa zicem ca sunt angajat cu norma full time si intr-o luna efectuez 8 ore suplimentare. Dupa efectuarea celor 8h suplimentare, iau 1 zi de concediu de odihna. La final, tinand cont ca practic 1 zi a fost de CO, cele 8 ore efectuate suplimentar vor mai fi considerate ore extra sau practic ele doar vor umple golul acelei zile de CO? Cu alte cuvinte ele vor mai fi platite cu un spor de 75% sau nu?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:39, 27 Noiembrie 2020
Sunt ore suplimentare si vor fi tratate ca atare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 contracte de munca full time dan_pal dan_pal Buna ziua, Am un contract de munca full time la o firma si de ceva vreme m-am mai angajat la o alta firma pe un proiect european (full time cu durata fixa 2 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna si ore suplimentare ContSters276586 ContSters276586 Din anul 2012 mi-au ma-i ramas 16 zile concediu de odihna si 55 de ore suplimantare.Am stat acasa pentru sarbatorile de iarna 2012-2013, 7 zile.Mi-au spus de ... (vezi toată discuția)
Plata orelor suplimentare deavolici deavolici Buna Ziua, Datele problemei sunt urmatoarele: - s-a prestat munca suplimentara in luna august (8 ore) - s-a cerut o zi libera din concediul de odihna in ... (vezi toată discuția)