avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna seara! As avea rugămintea daca se poate sa ma ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna seara! As avea rugămintea daca se poate sa ma lămuriți ...

Buna seara!
As avea rugămintea daca se poate sa ma lămuriți într-o problema legată de consilieri locali...într-o comună unul dintre consilieri este sofer pe microbuzul școlii și este si consilier local, eu știu că este incompatibilitate conform legii 161/2003, el a zis că nu-si da demisia pana nu o sa avem răspuns de la ANI. Întrebarea mea este dacă s-a votat viceprimarul care este din partidul acelui consilier și el o sa fie incompatibil poate sa pice viceprimarul??? Se mai poate face ceva in situația de fata? Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Din functionar - nefunctionar Igor1987 Igor1987 Spuneti-mi, va rog: Sunt functionar public in cadrul unei primarii. In urma alegerilor, partidul din care fac parte detine majoritatea in consiliul local, ... (vezi toată discuția)
Administratie publica SMDDI SMDDI Buna seara, Cine imi poate raspunde la intrebarea: Daca de la un partid oarecare la alegerile locale intra 4 consilieri locali, iar unul este numit ... (vezi toată discuția)
Cazuri de incopatibilitate grig1968 grig1968 Sunt angajat ca personal contractual in administratia publica locala.in data de 5 iunie 2016 am obtinut un mandat de consilier local in localitatea in care ... (vezi toată discuția)