avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! As dori sa stiu, cf legilor in vigoare, ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! As dori sa stiu, cf legilor in vigoare, ce distanta ...

Buna seara!
As dori sa stiu, cf legilor in vigoare, ce distanta trebuie sa fie intre peretele unei case si gardul de hotar ce desparte 2 proprietati (Constanta)?!
Intreb aceasta, deoarece am gasit pe forum mai multe variante de raspuns.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Liusea Morar , utilizator 22:32, 30 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Minim 2 metri, asta dacă peretele nu este un calcan .
Buna seara D - nule Consilier si va multumesc ptr raspuns, dar nu stiu ce reprezinta "calcan".
Eu am un teren de 500 mp (perfect dreptunghiular), cu deschiderea de 15.20 si voiam sa construiesc o casa in oglinda pe o suprafata de 11.40 latime x 12.00 lungime.
Exista garduri de hotar in stanga/dreapta/spate cu inaltimea de aproximativ 2.20.
Intrebarea era daca am cate 1.80 atat in stanga cat si in dreapta, pot construi, eventual cu acordul vecinilor?
Terenul se afla intr-un cartier de vile.
Va multumesc fff mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire casa pe o latime de 5,25 si lungime de 80 m? bibia bibia Buna ziua, ma numesc Catalin si am o problema. Detin un teren cu o latime de 5,25 m si lungime de 80 m. Terenul este intravilan. Mentionez ca planul urbanistic ... (vezi toată discuția)
Restrictie constructie casa cu privire la deschiderea la strada bogdanc13 bogdanc13 Buna ziua, intentionez sa cumpar un teren in Sectorul 6 care are 8.5 m deschidere la strada si 50 m lungime. vreau sa construiesc o casa cu calcan (pe o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! (problema casa cu calcan) Buna ziua si sper sa gasesc pe cineva sa ma lumineze si pe mine... Terenul are 11,2 m deschidere la strada si 29 adancime care nu este o problema. Pe stanga ... (vezi toată discuția)