avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de proprietate netransparent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de proprietate netransparent

As vrea sa achizitionez impreuna cu sotia o garsoniera in imobilul unde locuiesc socrii mei insa fara stiinta acestora.Ce varianta avem pentru ca administratorul sa nu cunoasca numele proprietarului garsonierei respective ?(pentru a nu le spune).Mentionez ca am dori s-o inchiriem.
Cel mai recent răspuns: ni_leta , utilizator 16:20, 28 Decembrie 2009
personal nu prea vad variante pentru asa ceva. Trebuie sa-i prezentati administratorului contractul de vanzare-cumparare , iar la avizier oricum va aparea numele unuia dintre dvs. Asa incat nu cred ca puteti pastra mult timp secretul ,socrii tot isi vor da seama. De ce nu cumparati altundeva??
Infiintati o societate si ea va fi cumparatoarea. (de exemplu)
Blocul e unic in zona dpv al raportului calitate/pret si al bugetului disponobil.Vrem doar aici, asa ca am putea infiinta o societate dar informatiile despre asociatii acesteia sunt publice? Poate afla administratorul din curiozitate date despre asociatii societatii ce apare ca proprietara a garsonierei respective?
Astept cu interes sfaturi si sugestii!
Sigur ca poate afla. Depune o cerere la Reg. Comertului si afla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj m_m m_m Buna izua, Tatal meu urmeaza sa faca un imprumut la banca pentru a-mi cumpara in rate o garsoniera. Contractul garsonierei va fi in consecinta pe numele ... (vezi toată discuția)
Doua societati comerciale la aceeasi adresa Monicaluis Monicaluis Buna ziua, va rog ajutati-ma cu o lamurire. Am inchiriat prin contract o garsoniera pentru a o transforma in sediu de firma. Avocatul firmei a mers la ... (vezi toată discuția)
Verificarea sediului unei firme axinte axinte Am in proprietate o garsoniera si din pacate am permis unor fosti colegi sa-si inregistreze o firma pe adresa garsonierei. Ma intereseaza sa stiu unde ma pot ... (vezi toată discuția)