avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am si eu următoarea situație referitoare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am si eu următoarea situație referitoare la cainele ...

Buna ziua! Am si eu următoarea situație referitoare la cainele meu si pisica vecinilor. Detin un caine de ceva ani, nu e de rasă nu e agresiv , prietenos care nu iese din curte dar omoară orice pisica care intra in curtea noastră. Vecinii mei își doresc să aibe o pisica dar de cate ori isi aduc una , nu trece mult timp și sare gardul in curtea mea sfârșind în gura cîinelui. Acum sunt supărați si imi cer sa abandonez cainele crescut de mic , amenințând că mi -l omoară. Mentionez ca nu sunt pisici de casa, sunt de curte care se plimba peste tot, unele sfârșesc în stradă călcate de mașini altele se duc si nu se mai întorc... Ce pot sa fac in acesta situatie? Intăresc faptul că pisicile intra in curtea mea , cainele meu nu iese din curte. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristiana H , utilizator 14:43, 30 Noiembrie 2020
nu aveti nimic de facut, sa nu isi ma ia pisica pana nu moare cainele dvs.
pisica lor, nu are ce cauta la dvs in curte, sa o tina in casa daca isi doresc.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legal sau ilegal / eliberare zona de pisici DUM_LIVIU DUM_LIVIU Buna ziua, Am si eu o problema. Am niste vecini care si-au lasat libere pisicile ce initial le tineau in casa. Acestea atrag la randul lor alte pisici. Casele ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! pisica mea a sărit gardul in curtea vecinului,loc ... valer67 valer67 Bună seara ! Pisica mea a sărit gardul in curtea vecinului,loc în care a fost \"tăvălită\" = mușcată de către câinii acestuia.. Tratamentul ... (vezi toată discuția)
Cainele vecinului intra in curtea mea Anastasia gar Anastasia gar buna ziua, situatie simpla, stau la casa, mediu rural, vecinul meu are un caine ce mereu intra pe proprietatea mea. Am facut singura gard din panou sudat, ... (vezi toată discuția)